Ansamblu rezidential Bucuresti, Baneasa | Complex rezidential Pipera
Menu
complex-rezidential-pipera-baneasa

43 de Case in Pipera

2 MODELE DE CASE

Cartierul CATTED Residences reprezinta solutia optima pentru cei care pun accent pe proximitatea caminului fata de principalele puncte de interes. Acest ansamblu rezidential este construit in aproprierea zonei de business Aurel Vlaicu – Pipera – Baneasa. In cadrul cartierului CATTED Residences poti gasi propria vila cu gradina spatioasa, 2 locuri de parcare pentru familia ta si un loc de joaca pentru copii in mijlocul parcului verde. Alege inteligent – alege investitia in confortul familiei tale care iti aduce mai mult timp liber pentru lucrurile care conteaza cu adevarat.

Vezi ce construim

 

CATTED Residences ofera siguranta familiei tale, fiind un ansamblu rezidential de case inchis, cu acces care se realizeaza exclusiv din strada Emil Racovita, iar paza este asigurata 24/7. In cartierul privat CATTED Residences Bucuresti copiii tai au parte de un parc verde care gazduieste locul lor de joaca, de trotuare si strazi sigure.

 

Parcul verde din cadrul complexului rezidential joaca un rol important in dezvoltarea copiilor tai si in crearea unei comunitati unite. Spre deosebire de alte ansambluri rezidentiale din Bucuresti, CATTED Residences Baneasa va ofera siguranta sporita pentru copii, datorita pozitionarii parcului si a locului de joaca.

 

In complexul rezidential CATTED, fiecare vila beneficiaza de doua locuri de parcare auto, pozitionate in fata casei deoarece am dorit sa maximizam spatiul dedicat gradinii.

 

Cartierul CATTED Residences Baneasa se afla la doar 400 m distanta fata de locul in care poti realiza toate cumparaturile tale saptamanale sau ocazionale: Pipera Plaza. Sportissimo, Lidl, Deichman, Starbucks sau DM sunt doar cateva dintre magazinele pe care le vei gasi aici.

 

 

Rezidentii complexului CATTED pasionati de sport vor putea alege intre cele 2 sali de fitness din apropriere. WorldClass Pipera se afla la 400 m fata de cartierul CATTED, iar Planet Swim & Gym la doar 100 m.

 

Complexul rezidential CATTED Residences se afla foarte aproape de locul in care lucrezi. Sunt doar 2 km distanta intre statia de metrou Pipera si zona de busines Baneasa – Barbu Vacarescu – Dimitrie Pompeiu, in timp ce statia de metrou Aurel Vlaicu se afla la 3,5 km fata de cartierul tau rezidential. Sunt distante care pot fi parcurse cu usurinta pe jos. Ai astfel sansa sa scapi de timpul petrecut inutil in trafic, deci vei avea mai mult timp pentru ceea ce este cu adevarat important pentru tine.

Am fost convinsi din prima cand am vazut schitele proiectului si ale intregului cartier. Sa fim in Bucuresti la doar 10 minute cu masina de birou conteaza enorm.
Mariana & Ovidiu , Marketing & Comunicare
Finisajele si conceptul ansamblului in sine m-au facut sa achit avansul. Abia astept sa ma mut in acest nou cartier rezidential din Pipera.
Mircea , Software & IT
Un dezvoltator serios se vede din momentul in care te intalnesti cu ei. Echipa CATTED Residences este o familie in primul rand si acest lucru se vede la prima casa pe care au construit-o in ansamblul rezidential dezvoltat in Baneasa.
Oana , Vanzari

Te-am facut curios?

Poti vedea mai multe detalii despre casele pe care le construim

Vezi ce construim

CATTED Residences

Strada Emil Racoviță, Voluntari 077190, Romania

Top